Eko-produkt.cz

Nobilis Tilia Masážní olej na hráz BIO (20 ml) – pro dostatečné uvolnění tkáně

Kvalitní a oblíbený produkt Nobilis Tilia Masážní olej na hráz BIO (20 ml) - pro dostatečné uvolnění tkáně originál od značky Nobilis Tilia jednoduše naleznete zrovna opravdu levně! Nabídky od 194 Kč. EAN: 2767
Nobilis Tilia Masážní olej na hráz BIO (20 ml) - pro dostatečné uvolnění tkáně
Popis produktu

Jemný a úžasně účinný masážní olej od Nobilis Tilia na hráz. Rozmazlete se směsí olejů, která obsahuje i léčivou šalvěj, výživný olej z pšeničných klíčků a hlubokou a voňavou damašskou růži! S olejem můžete léčit větší i drobnější poporodní poranění, ale také provádět masáž v době předporodní, kdy je potřeba tuto oblast velmi jemně a hloubkově uvolňovat.

Výjimečná zelená sleva 15 % s kódem NOBILIS15 na celou značku Nobilis Tilia. Jen do 28. 2. 2023. Nobilis Tilia je ryze českou společností vyrábějící tu nejkvalitnější přírodní kosmetiku. Většina produktů má jedny z nejpřísnějších certifikátů CPK nebo CPK BIO, které zaručují nejvyšší kvalitu surovin i výrobního procesu. 

Další vlastnosti: Certifikáty CPK bio. Země původu Česká republika. Materiál obalu Skleněná lahvička s aplikátorem a plastovým víčkem.. Co s obaly Skleněnou lahvičku recyklujte v kontejneru na sklo. Plastové víčko oddělte od aplikátoru a zrecyklujte v kontejneru na plast. Aplikátor je z borosilikátového skla, patří tedy buď do směsného odpadu nebo po oddělení gumové části do sběrného dvora.. Složení Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej v bio kvalitě), Olea Europaea Fruit Oil (olivový rostlinný olej v bio kvalitě), Hypericum Perforatum Flower Extract (extrakt z třezalky tečkované), Tricitum Sativum Germ Oil (rostlinný olej z pšeničných klíčků), Lavandula Angustifolia Oil (éterický olej z levandule lékařské), Salvia Sclarea Oil (éterický olej z šalvěje muškátové), Rosa Damascena Flower Oil (éterický olej růžový z růže damašské), Linalool*, Limonene*, Farnesol*, Geraniol*, Eugenol*, Citral*, Citronellol*. *z přírodních éterických olejů. Objem 20 ml. . . . . .